Om oss

Kort om oss

Vi är två drivna unga entreprenörer belägna i Västra Götaland. Tveka inte att nå ut till oss med dina funderingar.

Vår Expertis

Vi strävar ständigt efter att erbjuda er den allra bästa upplevelsen genom att arbeta hårt för att uppfylla era behov och önskemål. Vårt mål är att leverera högkvalitativa lösningar och skapa en positiv upplevelse för varje kund.

card bild

Unikhet

Unik handgjord glaskonst

Utforska vår samling av unika glaskonstverk som ger nytt liv åt kasserade glasflaskor.

card bild

Kreativitet

Kreativa glaskonstverk

Våra skickliga konstnärer skapar fantastiska konstverk genom att krossa och använda glasflaskor som material.

card bild

Engagemang

Skapad med passion

Ge ditt hem eller kontor en touch av elegans med våra vackra glaskonstverk som är skapade med stor passion.

card bild

Skräddarsydda konstverk

Unika konstverk för personlig touch

Hitta den perfekta konsttavlan för att förhöja din inredning eller ge bort som en minnesvärd personlig present.

Vårt uppdrag och vision

Upptäck vår unika konstform där vi förvandlar exklusiva glasflaskor till vackra konstverk och tavlor. Vi krossar dessa fantastiska flaskor och skapar sedan konstverk utifrån de resulterande glassplitterna.
Genom att använda glasflaskor som utgångsmaterial skapar vi inte bara konst utan även ett hållbart tillvägagångssätt. Genom att omvandla krossat glas till vackra tavlor ger vi nytt liv åt material som annars skulle ha kastats bort. Detta är ett sätt för oss att främja återvinning och minska vår miljöpåverkan.
Våra konstverk passar perfekt som dekorativa element i hemmet, på kontoret eller som gåvor till nära och kära. Varje stycke är omsorgsfullt skapat med stor uppmärksamhet på detaljer och estetik. Genom att integrera dessa unika tavlor i ditt inredningsprojekt kan du lägga till en touch av elegans och originalitet.
Vi erbjuder ett brett utbud av stilar, färger och mönster för att passa olika smaker och inredningsstilar. Våra konstnärer använder sin expertis för att kombinera olika glasfärger och texturer för att skapa visuellt tilltalande kompositioner. Varje konstverk är en uttrycksfull berättelse som fångar betraktarens uppmärksamhet och skapar en unik atmosfär i rummet.
Välkommen till vår värld av konst och kreativitet, där vi förvandlar vanliga glasflaskor till extraordinära konstverk. Utforska vår kollektion och hitta det perfekta konstverket för att förhöja din inredning eller ge bort som en minnesvärd present.